Hygiëne

In verband met de door het RIVM opgestelde voorzorgsmaatregelen wil ik je vragen met de volgende zaken rekening te houden voor je bezoek: 

– Zorg dat je van tevoren gedoucht hebt;
– Kom niet als je last hebt van keelpijn, hoesten, verkoudheid of koorts;
– Neem je eigen slippers mee. 

Een dag voor onze afspraak zal ik je bellen om te vragen of je geen klachten hebt. De ruimte waarin je gemasseerd wordt is voor jouw bezoek ontsmet, evenals de tafel en mijn handen. Wanneer je dat prettiger vindt zal ik een mondkapje dragen.  

Zorg verder dat je makkelijk zittende kleding draagt die een beetje olie mag absorberen. Probeer na de behandeling jouw agenda leeg te houden zodat de massage ook nadien zijn werk kan blijven doen. 

Hoe ziet een Lomi Lomi-massage eruit? 

Wees welkom en laat hetgeen je bezighoudt even los. Het gaat nu om jou! Je begint met een verwarmend voetenbadje – voeten en tenen worden gemasseerd. Kijk naar de bloemblaadjes in het water en voel je vertrouwd om je verhaal kwijt te kunnen. Wat verteld wordt blijft binnenskamers. Lomi Lomi is meer dan een massage. Lichaam en geest staan immers in contact met elkaar! Vervolgens mag je een kaartje kiezen om zo speciale energie aan de massage mee te geven.  

Bij Lomi Lomi-massage worden vooral de onderarmen gebruikt in combinatie met speciale oliën. Vloeiende strijkbeweging over het gehele lichaam zijn erop gericht vastzittende energie (mana) op te sporen en los te maken. Ledematen worden licht gestrekt en gewrichten worden zacht geroteerd; ik voel en respecteer de grenzen die het lichaam daarbij aangeeft.  

Om die vloeiende bewegingen het beste te maken lig je op de massagetafel op een oliehoudend hoeslaken. Dat wat niet gemasseerd wordt, wordt met doeken bedekt.  

Ik masseer intuïtief – soms langzaam en ontspannend, soms verkwikkend. Het kan zijn dat emoties of vermoeidheid hierbij vrijkomen, maar dat is bij iedereen anders. 

Massageolie

Ik maak olie van kruiden uit eigen tuin; deze worden gedroogd en minimaal een maand op olie gezet om hun aroma af te geven. Deze biologische, etherische olie zorgt voor een aangename geurbeleving. De oliën die ik hierbij gebruik zijn voedend en puur – denk aan amandelolie, sesamolie, jojoba-olie, olijfolie of een combinatie hiervan. Wanneer je last hebt van eczeem of psoriasis houd ik daar rekening mee bij het samenstellen van de olie.  

De temperatuur in de ruimte wordt door een palletkachel op een comfortabele 23 à 25 graden gehouden. Een warmtepaneel boven de tafel zorgt ervoor dat je ook bij diepe ontspanning niet afkoelt.   

Na afloop

Je kunt ervoor kiezen om onder de regendouche alles van je af te spoelen. Of je kiest ervoor om de voedende olie verder in te laten trekken. Zorg in dat geval voor makkelijk zittende kleding die wat olie mag opnemen. 

Ik raad het je aan om je agenda ook na de massage vrij te houden zodat de massage nog kan nawerken. Drink voldoende water om de vrijgekomen afvalstoffen af te kunnen voeren.  

Tot slot drinken we samen een kopje kruidenthee met iets lekkers om weer te landen 

Ik ben dankbaar voor de liefdevolle en warme lomi-lomi massage die ik heb mogen ervaren. Monique verstaat niet alleen haar vak maar is ook uniek, authentiek, verbindend en zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Geef deze liefdevolle massage cadeau aan jezelf of aan iemand anders.

Ingeborg

Aandacht voor de totale mens. Zeer ontspannend en kundig. Heb me toch goed kunnen ontspannen en alles los kunnen laten. 

Angelique

De Lomi Lomi massage bij Monique is een complete ervaring voor lichaam en geest. Vanaf het moment dat je binnenkomt voelt het als een warm en liefdevol bad waarin je helemaal jezelf mag zijn en helemaal tot rust kunt komen. De massage zelf kan ik niet vergelijken met enige andere massage die ik ooit heb ondergaan, het gaat diep en werkt ook nog wel een tijdje na. Het is een op en top verwen moment voor mezelf waar ik herboren en dichter bij mezelf van terug kom.

Contact

06-19508444
0497-388113
info@ailani-lomi-lomi.nl

Adres

Binnenweg 10
5531 GJ Bladel
Voorheen Kruidenhuis Monique, graag achterom lopen naar het kruidenhuis