Aloha!

Over Mij

Mijn naam is Monique Paridaans, 55 jaar oud, gelukkig getrouwd en gezegend met drie kinderen en een kleinzoon.

Als verpleegkundige ben ik 20 jaar werkzaam geweest in zowel het ziekenhuis als in de wijk. Ik heb met veel liefde, toewijding en plezier al die jaren gewerkt. Aangezien het verzorgende in mij zit kan ik tijdens de massage mijn klanten helemaal in de watten leggen en zorgen voor een fijne en ontspannende sfeer. Met oog voor detail en een pure huidverzorgende olie speciaal voor jou samengesteld. Daarnaast ben ik herborist (driejarige opleiding op het gebied van kruiden). En heb ik vanaf 2009 workshops en kruidenrondleidingen gegeven vanuit Kruidenhuis Monique. Tevens heb ik een opleiding gevolgd voor aromatherapie, aan een workshop deelgenomen over werken met kristallen en heb ik Reiki 1 en 2 behaald.

Sinds 2017 ben ik gespecialiseerd in de Hawaïaanse Lomi Lomi massage, waarin ik al mijn opgedane ervaring kan combineren. Met oog voor detail combineer ik al mijn kennis in een massage die aansluit bij jouw lichaam en jouw wensen. In 2021 ga ik naar het Hawaïaanse eiland Kauai om de traditionele Hawaïaanse rituelen zelf te ervaren, daar waar het allemaal ontstaan is. De Hawaïaanse ‘way of life’ is immers iets waar je je een leven lang in kunt verdiepen, en toch elke dag weer iets nieuws kunt ontdekken.

Lomi Lomi is meer dan een massage, het is een beleving. Wil jij ook in de watten gelegd worden en jezelf als herboren voelen? Ga er even helemaal tussenuit – ervaar en beleef deze massage. Ik ben op pad… ga jij met mij mee op reis?

Ik hoop je te mogen ontmoeten!

Monique

Contact

06-19508444
0497-388113
info@ailani-lomi-lomi.nl

Adres

Binnenweg 10
5531 GJ Bladel
Voorheen Kruidenhuis Monique, graag achterom lopen naar het kruidenhuis